Hi, ik ben Maureen de Jong, strateeg en brand consultant.

Ik help MKB-bedrijven om marktleider te worden. Niet door een groot en duur marketingcircus op te tuigen, maar door hun strategie met één cruciale aanpassing doelgericht te versimpelen.

Vuur

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel onbenut potentieel gezien in bedrijven. En dat frustreerde mij. Precies die frustratie is mijn vúúr geworden. Mijn niet-aflatende drijfveer om bedrijven te helpen de speler van betekenis te worden die ze horen te zijn.

Veel bedrijven hebben een visie op hoe het beter kan: voor hun klanten, in hun branche of zelfs in de wereld. Zij werken hard om van meerwaarde te zijn, maar krijgen het toch niet altijd voor elkaar het maximale uit het bedrijf te halen. Niet voor henzelf én niet voor hun klanten. 

Een bijdrage leveren aan het doelgericht versimpelen van van deze bedrijven en hun strategie, zodat ze meer resultaat behalen in minder tijd... Dat is waar mijn bloed van gaat stromen en mijn hart sneller van gaat kloppen. 

Brein

Verwacht van mij geen vuistdik adviesplan. Ik ga liever voor praktisch advies. Want hoe dikker het plan, hoe dieper het onder in de la belandt. 

Verwacht van mij ook niet dat ik de uitvoering van je over neem. Ik ben van de grote lijnen, de helicopterview en de strategische afwegingen. Daar kun je me 's nachts voor wakker maken.

Wat mag je wel van mij verwachten? Zie mij maar als extern strategisch brein

Voeg mij als externe toe aan je team en wees voorbereid op een scherpe blik, kritische vragen en slimme adviezen. Zodat jij je focus en helderheid behoudt en recht op je doelen afstevent.

Vragen? 

Neem contact op. 

Wat anderen zeggen over de samenwerking...

__________

Jij stelde zulke goede open vragen dat alles wat ik in mijn hoofd had er ook uitkwam. 


Eddy Ramos, eigenaar, ER Diensten

__________

Maureen luistert goed, analyseert en komt soms met onverwachte gedachten. Gedurende de dag kreeg ik steeds meer inzichten en nieuwe ideeën.


Edgar Willemse, DGA, Drukkerij van de Water

__________

Het is ontzettend plezierig samenwerken met Maureen; zij is heel georganiseerd en praktisch, bereidt alles tot in de puntjes voor en komt met frisse ideeën en denkbeelden. 


Helen Teunissen, directeur, Matrice uitvaartbegeleiding

__________

Maureen is scherpzinnig en warm. Een fijn mens om mee te werken. Heerlijk op niveau.


Fanny Cattenstart, eigenaar, Expertgroep Ontwikkelingsvoorsprong


__________

Ze pelt af, en pelt af, en pelt af... Totdat ze bij de kern van je missie komt: wat wil je met je bedrijf en waarom is dat belangrijk voor je. Pas dan gaat ze bouwen. Aan doelen. Aan een strategisch plan om daar te komen. Aan een merkidentiteit die vanuit het hart van je bedrijf komt. En dus écht is. 


Hannelore Kron, eigenaar, Dutch Vitamins

__________

Zij is een zeer open, energieke en kritische denker, die je uitdaagt en voor resultaten gaat.


Marcel Sanderse, Director, SPRYG Real Estate Academy

__________